Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 17 Φεβρουαρίου παραπέμφθηκαν οι δύο φερόμενοι διακινητές των 15 άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στη μία τα ξημερώματα εντοπίστηκαν 15 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο λιμανάκι του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, ηγέρθηκαν υποψίες, ότι δύο εξ αυτών, ηλικίας 47 και 29 ετών, φέρονται να είναι οι διακινητές και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Εναντίον των δύο υπόπτων, καταχωρήθηκε υπόθεση σήμερα, η οποία παραπέμφθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στη Λευκωσία στις 17 Φεβρουαρίου, 2021, ενώ και οι δύο, θα παραμείνουν υπόδικοι μέχρι την ημερομηνία εκδίκασής τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Μόρφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE