Νέους χώρους στάθμευσης στην παλιά Λευκωσία παραδίδει στο κοινό ο αρμόδιος Δήμος

Νέους χώρους στάθμευσης στην παλιά Λευκωσία παραδίδει στο κοινό ο αρμόδιος Δήμος

Νέους χώρους στάθμευσης στην εντός των τειχών Λευκωσία παραδίδει στο κοινό ο Δήμος Λευκωσίας, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην παλιά πόλη και το αστικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λευκωσίας παραδίδει 54 θέσεις στάθμευσης στον ολοκαίνουργο χώρο στάθμευσης στην Τρικούπη, εκ των οποίων οι πέντε για ΑμεΑ , ενώ ανακοινώνει την επέκταση του χώρου στάθμευσης στην Τεμπών, ο οποίος διαθέτει 36 θέσεις στάθμευσης, εκ των οποίων οι τρεις για ΑμεΑ.

Όπως σημειώνει, προς το παρόν, η στάθμευση στο χώρο στάθμευσης στην Τρικούπη είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ ο χώρος στάθμευσης στην Τεμπών εξυπηρετεί το πρωί τους δημότες που επισκέπτονται το Δημοτικό Ταμείο του Δήμου και από τις 4 το απόγευμα είναι δωρεάν, για τους πολίτες που επισκέπτονται το κέντρο της πρωτεύουσας.

Τους χώρους στάθμευσης στην Τρικούπη και Τεμπών επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που ακόμη δύο χώροι στάθμευσης έχουν ολοκληρωθεί και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολιτών που επισκέπτονται το κέντρο της πρωτεύουσας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Δήμαρχο προς πορεία υλοποίησης βρίσκεται και η δημιουργία άλλων δύο μικρών χώρων στάθμευσης στην οδό Αισχύλου, εκ των οποίων ο ένας διαθέτει 14 θέσεις στάθμευσης με 2 για ΑμεΑ και ο άλλος διαθέτει 9 θέσεις στάθμευσης.

Συνολικά, στην παλιά πόλη δημιουργούνται 260 νέες θέσεις στάθμευσης, ενώ σύντομα θα προκηρυχθεί η προσφορά για την ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ, όπου θα δημιουργηθεί μεγάλος υπόγειος χώρος στάθμευσης με 570 θέσεις στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE