Αγανακτισμένοι οι Λεμεσιανοί κάθε φορά που βρέχει – Φόβος μην εγκλωβιστούν στο…δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγανακτισμένοι οι Λεμεσιανοί κάθε φορά που βρέχει – Φόβος μην εγκλωβιστούν στο…δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάθε χρόνο τα ίδια και κάθε χρόνο οι ίδιες εικόνες...

Οι τελευταίες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου στη Λεμεσό, έχουν επιφέρει μεγάλα προβλήματα στη Λεμεσό, με τις αρμόδιες Υπηρεσίες να τρέχουν να προλάβουν τα δεκάδες περιστατικά.

Από νωρίς χθες το απόγευμα τα τηλέφωνα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν σταμάτησε να κτυπά με πολίτες να καλούν για βοήθεια.

Οι Λεμεσιανοί πάντως έχουν πλημμυρίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και σχόλια, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους με τις πλημμύρες που σημειώνονται κάθε χρόνο στην πόλη τους, χωρίς να βλέπουν να βελτιώνεται το πρόβλημα.

Χαρακτηριστικές και οι παρακάτω φωτογραφίες από πολίτες που δείχνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μάλιστα, αρκετοί οδηγοί είχαν εγκλωβιστεί στα οχήματα τους και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν χωρίς την παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE