Τα πολύ καυτά εσώρουχα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την Ριάνα - BINTEO

Τα πολύ καυτά εσώρουχα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την Ριάνα - BINTEO

Ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες-κολάζ και βίντεο με τα νέα εσώρουχα.

Η Ριάνα διαφημίζει τα εσώρουχα που σχεδιάζει η ίδια, με την ονομασία Savage X Fenty, και όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις, η ίδια είναι το καλύτερο μοντέλο για τις δημιουργίες της.

Αυτή τη φορά και ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο σετ δαντελένιων εσωρούχων από τη νέα της κολεξιόν.

 

Η 32χρονη τραγουδίστρια επιδεικνύει το σώμα της με κάθε ευκαιρία και φυσικά οι θαυμαστές της στο Ιnstagram την αποθεώνουν με την Ριάνα να παραδέχεται δημοσίως ότι «βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής ως επιχειρηματίας».

Η διάσημη καλλιτέχνις ξεκίνησε λοιπόν να παρουσιάζει την Valentine’s Day καινούρια συλλογή εσωρούχων Savage x Fenty, αναρτώντας και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες-κολάζ και βίντεο με τα νέα εσώρουχα που εντυπωσιάζουν.

Στην φωτογραφία, που τράβηξε ο φωτογράφος Ντένις Λέουπολντ, η Ριάνα φαίνεται με ένα διάφανο κόκκινο εσώρουχο φορώντας λάτεξ γάντια και κόκκινο καλσόν, ενώ την εμφάνισή της συνοδεύει η λεζάντα: «Δεν είσαι ο μόνος Βαλεντίνος που έχω».

Τα εσώρουχά της, όπως λέει η ίδια, θα είναι προσιτά οικονομικά, καθώς θα κυμαίνονται σε τιμές από 11 έως 66 ευρώ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE