Ποστάρισμα Λόρια: Μετά το τρίτο «clean sheet», πρωινή βόλτα με εντυπωσιακή θέα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποστάρισμα Λόρια: Μετά το τρίτο «clean sheet», πρωινή βόλτα με εντυπωσιακή θέα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η άμυνα της Ανόρθωσης δείχνει να έχει «δέσει», και σε συνδυασμό με την καλή περίοδο που διανύει ο Γκιόργκι Λόρια, η ομάδα δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, παίρνοντας ταυτόχρονα ισάριθμες νίκες.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας της Κυρίας, την Κυριακή (17/01), μετά τη νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι έκανε βόλτα στη θάλασσα και ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την πανέμορφη θέα.

Δείτε φωτογραφία: 

The post Ποστάρισμα Λόρια: Μετά το τρίτο «clean sheet», πρωινή βόλτα με εντυπωσιακή θέα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE