Που ΚΟΛΛΑΝΕ οι μεταγραφές που θέλει ο «Πούρσα»

Που ΚΟΛΛΑΝΕ οι μεταγραφές που θέλει ο «Πούρσα»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε και για τις μεταγραφές μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ουσιαστικά επισήμανε πως έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να φέρει στον ΑΠΟΕΛ όμως η καραντίνα και οι περιορισμοί στα αεροδρόμια λόγω κορωνοϊού δυσκολεύουν την κατάσταση.

Επί της ουσίας είπε πως θα πορευτεί με αυτούς που έχει και εάν βρεθούν λύσεις θα έρθουν κάποιοι παίκτες αφού ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται να κάνει ακόμη δύο προσθήκες.

Τι είπε ακριβώς:

«Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις αλλά δυστυχώς η καραντίνα και οι αλλαγές στα αεροδρόμια μας έχουν προβληματίσει πάρα πολύ. Προσπαθούμε με τη διοίκηση για να κάνουμε ότι είναι το καλύτερο. Ξέρω πως δεν έχω χρόνο. Επικεντρώνομαι στους ποδοσφαιριστές, αν μπορέσουν να έρθουν κάποιοι τότε καλώς».

The post Που ΚΟΛΛΑΝΕ οι μεταγραφές που θέλει ο «Πούρσα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE