Μπήκε μέσα στο παιχνίδι του Τσιρείου σκόραρε αλλά δεν ήταν αρκετό – Τι δήλωσε μετά τον αγώνα

Μπήκε μέσα στο παιχνίδι του Τσιρείου σκόραρε αλλά δεν ήταν αρκετό – Τι δήλωσε μετά τον αγώνα

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μάριος Πεχλιβάνης, μπήκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλαγή, καταφέρνοντας λίγο μετά να μειώσει το σκορ σε 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Με το πέρας της αναμέτρησης ο Πεχλιβάνης μίλησε στη Cytavision λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ήρθαμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να πάρουμε ό,τι καλύτερο, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, πολύ μεγάλη ομάδα ο Απόλλωνας, εμείς παλέψαμε, τώρα το αφήνουμε πίσω και θα δουλέψουμε στις προπονήσεις για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά, άλλαξε ο προπονητής, είχαμε θέμα με τον κορωνοϊό, όμως απόψε ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε παιχνίδι πλέον είναι πολύ σημαντικό, έχουμε κάνει καλή πορεία μέχρι στιγμής και θέλουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά».

 

The post Μπήκε μέσα στο παιχνίδι του Τσιρείου σκόραρε αλλά δεν ήταν αρκετό – Τι δήλωσε μετά τον αγώνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE