ΠΑΦΟΣ: Κινητοποίηση πυροσβεστικής - Φωτιά σε όχημα - Βλέπει κακόβουλη ενέργεια

ΠΑΦΟΣ: Κινητοποίηση πυροσβεστικής - Φωτιά σε όχημα - Βλέπει κακόβουλη ενέργεια

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πάφο, θέτοντας σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, εκδηλώθηκε στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Τίμης της Επαρχίας Πάφου. Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας έσπευσαν στο μέρος και κατέσβησαν την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, ωστόσο μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, της πυροσβεστικής και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας θα επισκεφτούν το πρωί την σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Η σκηνή φρουρείται, ενώ οι εξετάσεις για το συμβάν συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE