Εργαστήρι Αντιμετώπισης των Συνεπειών της Πανδημίας από τo LifeStories

Εργαστήρι Αντιμετώπισης των Συνεπειών της Πανδημίας από τo LifeStories

 

Η διαχείριση της κρίσης που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19 απαιτεί συλλογική προσπάθεια.

Είναι επιτακτική ανάγκη να επιδείξουμε κοινωνική αλληλεγγύη και ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, με τις δικές τους δυνάμεις να συνεισφέρει εθελοντικά στην πορεία μας προς τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου εφάρμοσε το προηγούμενο διάστημα την πρωτοβουλία #Lifestories, μέσω της οποίας προβλήθηκαν δράσεις στήριξης των συνανθρώπων μας, τις οποίες υλοποίησαν εθελοντικά άτομα και ομάδες από ολόκληρη την Κύπρο που θέλησαν να βοηθήσουν στην αναχαίτηση των πρωτόγνωρων προκλήσεων με τις οποίες βρεθήκαμε αντιμέτωποι.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουμε εργαστήρι, για να εντοπίσουμε μαζί τις λύσεις για άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας. Όλοι μαζί, ας αντλήσουμε έμπνευση από τις ομάδες που συμμετείχαν στο #Lifestories, να εντοπίσουμε κοινωνικές προκλήσεις και να δημιουργήσουμε τις δικές μας ιδέες για την αντιμετώπισή τους, μέσω μεθοδολογιών που χρησιμοποιεί η Google.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου για να εμπνευστούμε και να εργαστούμε μαζί, δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που βιώνουμε.

Περισσότερα στο https://onek.org.cy/ergastiri-antimetopisis-ton-synepeion-tis-pandimias-apo-to-lifestories/

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE