Ποιά αποκάλυψε; “Δέχθηκα πρόταση για να αντικαταστήσω την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor”

Ποιά αποκάλυψε; “Δέχθηκα πρόταση για να αντικαταστήσω την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor”

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε έκτακτο συμβούλιο ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κάτια Ταραμπάνκο θα την κρατήσει τελικά εκτός Survivor.

Το πρωί της Δευτέρας μια πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση για να αντικαταστήσει την Κάτια στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία μιλώντας στη εκπομπή “Το Πρωινό” δήλωσε:

« Ξαναδέχτηκα μια πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι η Κάτια αρρώστησε και θα ήμουν η αντικαταστάτριά της λογικά. Έχω όμως μερικά προβλήματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3,500- 4,000 ευρώ την εβδομάδα. Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Εγώ την έμαθα από εκεί, δεν την ήξερα.».

Πηγή: fthis.gr

]]> Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE