ΛΕΜΕΣΟΣ: Δήλωσαν όχημα κλοπιμαίο και το ενοικίαζαν – Έμπλεξε 60χρνος και 34χρονος υπόδικος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δήλωσαν όχημα κλοπιμαίο και το ενοικίαζαν – Έμπλεξε 60χρνος και 34χρονος υπόδικος

Χειροπέδες σε 60χρονο πέρασε η Αστυνομία ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε κομπίνα με 34χρονο υπόδικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στις 26 Νοεμβρίου του 2019 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 34χρονο, ο οποίος βρίσκεται υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, πως κλάπηκε όχημα πολυτελείας και έγινε απαίτηση για αποζημίωση για ποσό 25.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέσα από τις έρευνες που έγιναν σε εταιρία ενοικιάσεως αποδείχθηκε πως το όχημα του 34χρονου δεν κλάπηκε αλλά ενοικιαζόταν παράνομα σε πελάτες της εταιρίας με διαφορετικούς αριθμούς εγγραφής.

Από τις έρευνες προέκυψαν μαρτυρίες εναντίον 60χρονου αλλά και του 34χρονου υπόδικου. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 60χρονου.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE