Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Δώδεκα άνθρωποι, οι μισοί εξ αυτών παιδιά, σκοτώθηκαν στον Ισημερινό, σε δυστύχημα με μίνιμπας, που σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής των Άνδεων, έγινε σήμερα γνωστό από την υπηρεσία διάσωσης ECU911.

"Δώδεκα άνθρωποι πέθαναν σε αυτό το δυστύχημα", που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην επαρχία Μπολίβαρ, νότια του Κίτο, διευκρίνισε η ECU911 σε  δελτίο Τύπου.

Οι σοροί 11 ανθρώπων, εκ των οποίων πέντε παιδιά, ανασύρθηκαν από το σημείο του δυστυχήματος και ένα βρέφος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές που δεν έχουν διευκρινίσει πόσοι επιβάτες επέβαιναν στο όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το μίνιμπας ανετράπη. Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτων στον Ισημερινό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE