ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Παραμένει άφαντη η 70χρονη που πήγε για κολύμπι και δεν επέστρεψε

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Παραμένει άφαντη η 70χρονη που πήγε για κολύμπι και δεν επέστρεψε

Κανένα σημείο ζωής δεν έχει εντοπιστεί από την 70χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου στην παραλία των Φοινικούδων.

Οι έρευνες επαναρχίζουν με το πρώτο φως της ημέρας της Τρίτης 19 Ιανουαρίου. Οι Αρχές χτενίζουν κάθε σημείο της παραλίας Φοινικούδων, με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, όπου από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», με πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής και Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Στις έρευνες συνδράμουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ομάδα έρευνας της Πολιτικής Άμυνας, όπως επίσης και από ομάδα εθελοντών δυτών ενισχύονται οι έρευνες.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες είχαν σταματήσει λόγω των καιρικών συνθηκών. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE