ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Παραμένει άφαντη η 70χρονη που πήγε για κολύμπι και δεν επέστρεψε

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Παραμένει άφαντη η 70χρονη που πήγε για κολύμπι και δεν επέστρεψε

Κανένα σημείο ζωής δεν έχει εντοπιστεί από την 70χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου στην παραλία των Φοινικούδων.

Οι έρευνες επαναρχίζουν με το πρώτο φως της ημέρας της Τρίτης 19 Ιανουαρίου. Οι Αρχές χτενίζουν κάθε σημείο της παραλίας Φοινικούδων, με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, όπου από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», με πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής και Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Στις έρευνες συνδράμουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ομάδα έρευνας της Πολιτικής Άμυνας, όπως επίσης και από ομάδα εθελοντών δυτών ενισχύονται οι έρευνες.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες είχαν σταματήσει λόγω των καιρικών συνθηκών. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE