ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάμε για το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ, δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός»

«Πάμε για το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ, δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ και έδωσε το… σύνθημα για νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι με εναλλαγή φάσεων μπροστά και από τις δύο εστίες. Η ισοπαλία, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ο βασικός μας στόχος είναι η αποφυγή της περιπέτειας του υποβιβασμού. Εάν και εφόσον κρατήσουμε αυτές τις αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη και καταλήξει να μας οδηγήσει στην εξάδα, τόσο το καλύτερο».

Για τον αριθμό των ομάδων στην Α΄ κατηγορία: «Πάγια θέση τις Δόξα είναι οι 14 ομάδες. Φέτος οι ομάδες χτυπήθηκαν πολύ περισσότερο από την πανδημία. Το θεωρώ δίκαιο να έχουμε 14 ομάδες και του χρόνου».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Πάμε για το τρίποντο στη Λεμεσό. Δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός και πίστη στις δυνατότητες που έχει η ομάδα».

The post «Πάμε για το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ, δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top