«Πάμε για το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ, δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός»

«Πάμε για το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ, δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ και έδωσε το… σύνθημα για νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι με εναλλαγή φάσεων μπροστά και από τις δύο εστίες. Η ισοπαλία, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ο βασικός μας στόχος είναι η αποφυγή της περιπέτειας του υποβιβασμού. Εάν και εφόσον κρατήσουμε αυτές τις αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη και καταλήξει να μας οδηγήσει στην εξάδα, τόσο το καλύτερο».

Για τον αριθμό των ομάδων στην Α΄ κατηγορία: «Πάγια θέση τις Δόξα είναι οι 14 ομάδες. Φέτος οι ομάδες χτυπήθηκαν πολύ περισσότερο από την πανδημία. Το θεωρώ δίκαιο να έχουμε 14 ομάδες και του χρόνου».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Πάμε για το τρίποντο στη Λεμεσό. Δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός και πίστη στις δυνατότητες που έχει η ομάδα».

The post «Πάμε για το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ, δεν είναι υπεροψία, είναι ρεαλισμός» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE