Μπορεί η Μπολόνια να φιγουράρει σταθερά στην ασπρόμαυρη επικαιρότητα λόγω του ενδιαφέροντος που εξέφρασαν οι Ιταλοί στον ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ωστόσο, φαίνεται πως δεν «παίζουν» μόνοι τους.
Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του Σφιντέρσκι: «Ο Πολωνός επιθετικός προκαλεί ζωηρό ενδιαφέρον στη μεταγραφική αγορά. Στο παιχνίδι είναι η Μπολόνια και ένας σύλλογος από τη Μπουντεσλίγκα…».
Σε συνέχεια του δημοσιεύματος, αποκαλύπτουν πως πρόκειται για την Ουνιόν που έχει κάνει ήδη την προεργασία της γύρω από τον 23χρονο, μιλώντας για πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, όπως καταλήγουν, «σύντομα θα φανεί ποια ομάδα θα είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική στις διαπραγματεύσεις…».