ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες: «Μιλημένοι οι διαιτητές – Αν δεν υπακούει πάει σπίτι του»

ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες: «Μιλημένοι οι διαιτητές – Αν δεν υπακούει πάει σπίτι του»

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, είναι φανερά ενοχλημένος με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, αφού με δύο «αιχμηρές» αναρτήσεις του, κατηγορεί τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε: ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη κατά ΚΟΠ: «Προσωποποίηση της γελοιότητας η στάση του Κούμα – Τα κάνουν φανερά»

Δείτε και αυτό: Νέα «ΠΥΡΑ» Τορναρίτη: «Oι διαιτητές ορίζονται από το γραφείο του προέδρου της ΚΟΠ – Πρωτάθλημα ‘Γεώργιος Κούμας’»

Μάλιστα, στην τελευταία, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, λέει σοβαρές καταγγελίες για μιλημένους διαιτητές που αν δεν υπακούσουν τους στέλνουν σπίτι τους.

Η σχετική αναφορά του:

«Τοποθετούνται παρατηρητές μιλημένοι οι οποίοι και κλείνοντας τα μάτια βαθμολογούν με άριστα τις σφαγές των ομάδων και συνειδήσεων μέσα στα γήπεδα.
Την επόμενη εβδομάδα οι διαιτητές που έκαναν την σφαγή διορίζονται σε περισσότερα παιγνίδια μια και πήρανε άριστα .
Αν ένας διαιτητής δεν υπακούει πάει σπίτι του – των τελειώνουν!»

The post ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες: «Μιλημένοι οι διαιτητές – Αν δεν υπακούει πάει σπίτι του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE