Δεν φταίει μόνο ο βιαστής, φταίμε και όλοι εμείς

Δεν φταίει μόνο ο βιαστής, φταίμε και όλοι εμείς

Τεράστιες διαστάσεις φαίνεται να έχει πάρει -ιδιαίτερα στην Ελλάδα- το σκάνδαλο που προέκυψε μετά την σοκαριστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ΕΙΟ (Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας).

Η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας με εξομολόγηση ‘γροθιά στο στομάχι’ ξεσήκωσε -επιτέλους- κύμα συμπαράστασης ενώ έδωσε δύναμη και κουράγιο σε γυναίκες που έχουν βιώσει σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, έγινε η φωνή όλων των κακοποιημένων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post Δεν φταίει μόνο ο βιαστής, φταίμε και όλοι εμείς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE