Οι πρώην ΥΠΟΙΚ Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Οι πρώην ΥΠΟΙΚ Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης κλήθηκαν την Πέμπτη 21/1 στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις.

 
Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον των μελών της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών, η οποία συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020 και 1.12.2020.
 
Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Ερευνητικής Επιτροπής, ο κ. Σαρρής θα καταθέσει ενώπιον των μελών της Επιτροπής στις 10.00 το πρωί, ενώ στις 12.00, την ίδια ημέρα, θα καταθέσει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης.
 
Σήμερα κατέθεσε ενόρκως ενώπιον της Επιτροπής ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.
 
Οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών διεξάγονται στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE