ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: 128 πολίτες παρανόμησαν και αδειάζουν τις τσέπες τους - Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: 128 πολίτες παρανόμησαν και αδειάζουν τις τσέπες τους - Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

Σε καταγγελίες 128 πολιτών και 25 ιδιοκτητών υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, σε ελέγχους για εφαρμογή των μέτρων κατά COVID.

 
Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία οι έλεγχοι ήταν 3.984 και προέκυψαν καταγγελίες κατά 60 πολιτών και 1 ιδιοκτήτη υποστατικού, στη Λεμεσό 3.543 με καταγγελίες 23 πολιτών και 2 υποστατικών και στη Λάρνακα 1.075 με καταγγελίες 9 πολιτών.
 
Στην Πάφο οι έλεγχοι ήταν 1.170 με καταγγελίες κατά 1 υποστατικού και 5 πολιτών και στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν
1.502  έλεγχοι και προέκυψαν καταγγελίες κατά 29 πολιτών. Στη Μόρφου έγιναν 889 έλεγχοι με 2 καταγγελίες κατά πολιτών.
 
Η ΜΜΑΔ διενήργησε 78 ελέγχους με μηδέν καταγγελίες και η Τροχαία 469 επίσης με 0 καταγγελίες. Μηδέν καταγγελίες προέκυψαν και από 18 ελέγχους της Λιμενικής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE