ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξαναμπογιατίζουν τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξαναμπογιατίζουν τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο

Ως «εθνικό και πνευματικό» καθήκον χαρακτήρισε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, το ξαναμπογιάτισμα της σημαίας του ψευδοκράτους στον κατεχόμενο Πενταδάχτυλο.

 
Ο κ. Τατάρτ επέβλεψε σήμερα τις εργασίες του «συνδέσμου φωτισμού σημαίας Πενταδακτύλου», οι οποίες χορηγούνται από την Intergaz.
 
Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι εργασίες για προστασία της σημαίας του Πενταδακτύλου είναι «εθνικό και πνευματικό μας καθήκον» και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, περίπου 30 τόνοι κόκκινης και άσπρης μπογιάς θα χρησιμοποιηθούν για να ψεκαστεί ο Πενταδάκτυλος στα χρώματα της σημαίας του ψευδοκράτους, ενώ το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 20-25 μέρες.
 
Η σημαία του ψευδοκράτους σημαδεύει το βουνό του Πενταδακτύλου από το 1987, ενώ φωτίστηκε το 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE