ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 36χρονο που εντοπίστηκε να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, μέλη του Ταμείου Θήρας εντόπισαν σε αγροτική  τοποθεσία στην Πέγεια 36χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου ο οποίος είχε στην κατοχή του δόκο. 

Η πιο πάνω τοποθεσία είναι απαγορευμένη για το κυνήγι.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας όπου παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το δόκο και εννέα πλήρη φυσίγγια . Επίσης εναντίον του εκδόθηκε εξώδικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE