Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού από τις 7:30πμ μέχρι τις 12:30μμ περίπου, σε μικρή περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση,  θα επηρεαστούν, μέρος της οδού Σπύρου Κυπριανού και οι οδοί Μεσσηνίας, Πελασγών, Φωκαίων, Κυκλώπων, Κασταλίας, Πάρνηθας, Λαυρίου, Θησέως, Πέλοπος, Χαλκηδόνος, Άγρας και Εθελοντών.
 
Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση βελτιωτικών έργων και όπως σημειώνεται, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE