Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Η μικρή αύξηση που είχαμε στα χθεσινά (20/01), κρούσματα προβλημάτισε έντονα τους ειδικούς, ενώ φαίνεται πως τα SMS και το 8998 θα είναι στη ζωή μας και τον Φεβρουαρίου, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι όποιες χαλαρώσεις θα προκύψουν από την 1η Φεβρουαρίου θα αφορούν το λιανικό εμπόριο με τη χρήση του SMS, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τους αριθμούς που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, καθώς είναι κρίσιμη και θα δώσει την ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να αυξηθούν τα μηνύματα από 2 σε 3.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE