Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι…

Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι…

Ο Άντριγια Μαϊντέβατς πάει δανεικός στον Εθνικό, για να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν ισχύει η πληροφορία, ότι ο Σέρβος επιθετικός, ήταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. 

Η στήλη μαθαίνει ότι αρχικά έγινε συζήτηση να πάει δανεικός στο Δασάκι, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Όμως, ο Αρμένιος διεθνής ανάφερε στους ανθρώπους της ΑΕΛ, ότι δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην ομάδα του Εθνικού.

Στη συνέχεια, έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για δανεισμό του Μαϊντέβατς.

Όσον αφορά τον “Γκάζα” φαίνεται να είναι ειλημμένη η απόφαση να τεθεί εκτός πλάνων. Τούτο προκύπτει άλλωστε, από το ότι δεν έπαιξε καθόλου με την ΕΝΠ, ενώ δεν βρίσκεται ούτε στην αποστολή του σημερινού αγώνα με τη Δόξα.

Π.Χ. 

The post Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE