Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι…

Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι…

Ο Άντριγια Μαϊντέβατς πάει δανεικός στον Εθνικό, για να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν ισχύει η πληροφορία, ότι ο Σέρβος επιθετικός, ήταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. 

Η στήλη μαθαίνει ότι αρχικά έγινε συζήτηση να πάει δανεικός στο Δασάκι, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Όμως, ο Αρμένιος διεθνής ανάφερε στους ανθρώπους της ΑΕΛ, ότι δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην ομάδα του Εθνικού.

Στη συνέχεια, έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για δανεισμό του Μαϊντέβατς.

Όσον αφορά τον “Γκάζα” φαίνεται να είναι ειλημμένη η απόφαση να τεθεί εκτός πλάνων. Τούτο προκύπτει άλλωστε, από το ότι δεν έπαιξε καθόλου με την ΕΝΠ, ενώ δεν βρίσκεται ούτε στην αποστολή του σημερινού αγώνα με τη Δόξα.

Π.Χ. 

The post Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE