LIKE ONLINE

Μελάνια Τραμπ: Έχει μπουχτίσει από τον Τραμπ και... φαίνεται -ΒΙΝΤΕΟ

Μελάνια Τραμπ: Έχει μπουχτίσει από τον Τραμπ και... φαίνεται -ΒΙΝΤΕΟ

Viraλ έγινε τις τελευταίες ώρες το βίντεο με την μουτρωμένη Μελάνια Τραμπ να σνομπάρει τους φωτογράφους που είχαν στηθεί για να την φωτογραφήσουν κατά την άφιξή της στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Για τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτά τα τρία δευτερόλεπτα στο βίντεο αποκαλύπτουν τις πραγματικές διαθέσεις της πρώην «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ για το μέλλον της με τον σύζυγό της.

Μόλις προσγειώθηκε το προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One» και η Μελάνια όπως και ο σύζυγός της κατέβηξαν τα σκαλιά, ο Nτόναλντ Τραμπ κοντοστάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα, χαιρέτησε τους φωτογράφους και όλους όσοι είχαν συγκεντρωθεί για να τους υποδεχθούν.

Εκείνη όμως δεν έδωσε καμία σημασία. Συνέχισε κανονικά να περπατάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αλλάζοντας ντύσιμο μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος- έβγαλε το μαύρο ταγιέρ με το οποίο έφυγε από το Λευκό Οίκο και φόρεσε ένα καφτάνι- η Μελάνια δεν δίστασε να δείξει ότι αφήνει πίσω της την Ουάσινγκτον αλλά και το ρόλο της της ως πρώην «Πρώτη Κυρία».

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που αποτυπώνει το παλμό των χρηστών, για την Μελάνια αυτό είναι το τέλος του έγγαμου βίου της με τον Τραμπ.

Επιλέγοντας ένα πολύχρωμο καφτάνι Gucci, αξίας 3.700 δολαρίων, η Μελάνια έδειξε χθες πως έχει μόνο διάθεση για διακοπές και όχι για τυπικότητες. Το γεγονός ότι δεν σταμάτησε για να ποζάρει στους φωτογράφους ενώ κατευθυνόταν «σφαίρα» προς τη λιμουζίνα που τους περίμενε για να τους μεταφέρει στην έπαυλή τους, στο Mar a Lago, λέει πολλά...

Για τους χρήστες των social media, η Μελάνια δείχνει πως δεν δίνει δεκάρα ούτε για την εικόνα του Τραμπ αλλά ούτε και για το τι θα πει ο κόσμος. Με τη στάση της, η πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ κατέστησε σαφές ότι είναι έτοιμη για ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τον γάμο της.

«Δεν αντέχει πια! Μπούχτισε μαζί του. Το συμβόλαιο (γάμου) έληξε!», γράφει ένας χρήστης.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι απέχει λίγα λεπτά από το διαζύγιο τώρα που ο Τραμπ δεν είναι πλέον πρόεδρος.

«Η Μελάνια έχει τελειώσει με αυτό τον εγωκεντρικό κλόουν. Θα προβλέψω ότι τα έγγραφα διαζυγίου θα κατατεθούν τις πρώτες 90 ημέρες...», έγραψε άλλος.


«Ανυπομονεί να υπογράψει αυτά τα έγγραφα διαζυγίου το συντομότερο δυνατόν», υποστηρίζει άλλος.

«Τα χαρτιά διαζυγίου είχαν κατατεθεί προτού τελειώσει αυτό το βίντεο», έγραψε άλλος. «Βιάζεται.Έχει συνάντηση με τον δικηγόρο της για το διαζύγιο στις 10», θεωρεί αστειευόμενος ένας άλλος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top