Το… τέλειωσε για Λάζαρο – Η απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτηθεί παίκτης από την «Κυρία»

Το… τέλειωσε για Λάζαρο – Η απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτηθεί παίκτης από την «Κυρία»

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ξεκαθάρισε μετά από σχετική ερώτηση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ότι δεν ξεκίνησαν επαφές με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του και πως τους ενδιαφέρουν μόνο ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι.

Έτσι, το όλο θέμα κλείνει οριστικά, τουλάχιστον για τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο, εκτός κι αν γίνει κάποια… έκπληξη και η ομάδα του Περιστερίου αποδεσμεύσει ξαφνικά τον Ελλαδίτη άσο και τη δεδομένη στιγμή η “Κυρία” συνεχίζει να ψάχνει παίκτη για ενίσχυση στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι γίνεται με Λάζαρο, Ανόρθωση και… Ατρόμητο – Ατάκα για ΑΠΟΕΛ, Οκριασβίλι και Μπουσουλάτζιτς!

The post Το… τέλειωσε για Λάζαρο – Η απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτηθεί παίκτης από την «Κυρία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE