ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Απόλλων: «Προβληματισμός και έντονες ανησυχίες με τους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Απόλλων: «Προβληματισμός και έντονες ανησυχίες με τους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών»

Ανακοίνωση-αντίδραση από τον Απόλλωνα, για τον ορισμό του Βασίλη Δημητρίου στο Κυριακάτικο (23/01) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Προβληματισμό, απορίες και έντονες ανησυχίες προκαλούνται στον Απόλλωνα και στο φίλαθλο κοινό με τους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών στα τελευταία παιχνίδια μας.

Στόχος και σκοπός της τοποθέτησης μας δεν είναι η δημιουργία εντυπώσεων αλλά η αποστολή ενός ξεκάθαρου μηνύματος προς πάσα κατεύθυνση ότι θλιβερά γεγονότα των προηγούμενων χρόνων δεν έχουν διαγραφεί από τις μνήμες κανενός Απολλωνίστα.

Δεν παρελθοντολογούμε, ούτε επιθυμούμε να ξύσουμε πληγές αλλά την ίδια ώρα, επιδεικνύοντας επίπεδο, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα μας αυτό, όσο πιο δυνατά γίνεται, σε κάθε ποδοσφαιρικό αρμόδιο παράγοντα αυτού του τόπου, ότι απαιτούμε ακριβοδίκαιες διαιτησίες και μόνο, που θα δώσουν το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές μας να διεκδικήσουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι τους αναλογεί, βάσει της απόδοσης τους.

Ευχόμαστε οι ανησυχίες να παραμείνουν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και το μήνυμα μας αυτό να ήταν αχρείαστο».

The post ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Απόλλων: «Προβληματισμός και έντονες ανησυχίες με τους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE