ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο κόλπο της τετράδας η Βίλα

Στο κόλπο της τετράδας η Βίλα

PREMIER LEAGUE-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 2-0

Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Επιτελούς νίκη για τη Βίλα, που κέρδισε με 2-0 τη Νιούκαστλ και βλέπει ξανά τετράδα.

Στο 6ο λεπτό ο Ντάρλοου έσωσε μετά από σουτ του Τάργκετ και στο 13’ μετά από σέντρα από αριστερά, ο Σερ δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γουότκινς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 29ο λεπτό η κεφαλιά του Κάρολ έξυσε τα δοκάρια του Μαρτίνεθ ενώ στο 42’ ο Γκρίλις σέντραρε από αριστερά και ο Τραορέ με σουτ στην κίνηση από το πέναλτι, έκανε το 2-0.

Στο 48ο λεπτό ο Ντάρλοου σταμάτησε το σουτ του Γουότκινς και στο 71’ το σουτ του Φρέιζερ πέρασε λίγο έξω και στο 90+4’ o Ντάρλοου έσωσε δύσκολα μετά από πλασέ του Τρεζεγκέ.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Τάργκετ, Μινγκς, Κονσά, Κας, Νακαμπά, Ντόουγκλας Λουίζ, Γκρίλις (88’ Ράμσεϊ), Μπάρκλεϊ (80’ Ελ Γκάζι), Τραορέ (80’ Τρεζεγκέ), Γουότκινς

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Μανκίγιο (72’ Φρέιζερ), Σερ, Λασέλς, Χέιντεν, Λιούις, Σέλβεϊ, Αλμιρόν (81’ Γκέιλ), Χέντρικ, Γουίλσον, Κάρολ (71’ Σεν Μαξιμέν)

Πηγή: www.aek365.org

The post Στο κόλπο της τετράδας η Βίλα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top