Πέρασαν… αέρα Λέστερ και Μπέρνλι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πέρασαν… αέρα Λέστερ και Μπέρνλι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Λέστερ υπέταξε την Μπρέντφορντ με 3-1 και η Μπέρνλι… κέρασε τριάρα στην Φούλαμ περνώντας αμφότερες στην επόμενη φάση.

Η Λέστερ και η Μπέρνλι πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας πετυχαίνοντας 3 γκολ έκαστος σε Μπρέντφορντ και Φούλαμ αντίστοιχα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μαντς Μπεχ Σόρενσεν άνοιξε το σκορ για την Μπρέντφορντ, ενώ στο 46’ ο Ουντέρ έφερε το ματς στα ίσα και έκανε το 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τίλεμανς στο 51’ διπλασίασε τα τέρματα και έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 71’ ο Μάντισον διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και η Λέστερ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Από την άλλη, η Μπέρνλι… χάρισε μια τριάρα στην Φούλαμ και την έστειλε σπίτι της! Με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκεζ η ομάδα του Σον Ντάις πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και απέκλεισε την Φούλαμ.

Στο 31΄ο Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 71΄έκανε το 2-0. Στο 81ο λεπτό ο Λονγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 ύστερα από ασίστ του σκόρερ των δυο πρώτων τερμάτων.

Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου
Τσορλί-Γουλβς 0-1

Σάββατο 23 Ιανουαρίου
Σαουθάμπτον-Άρσεναλ 1-0
Μπάρνσλεϊ-Νόριτς 1-0
Μπράιτον-Μπλάκπουλ 2-1
Μίλγουολ-Μπρίστολ Σίτι 0-3
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πλίμουθ 2-1
Γουέστ Χαμ-Ντονκάστερ 4-0
Τσέλτεναμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Κυριακή 24 Ιανουαρίου
Τσέλσι-Λούτον 3-1
Μπρέντφορντ-Λέστερ 1-3
Φούλαμ-Μπέρνλι 0-3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ
Έβερτον—Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου
Γουίκομπ-Τότεναμ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου
Μπόρνμουθ-Κρόουλι

Πηγή: sport-fm.gr

The post Πέρασαν… αέρα Λέστερ και Μπέρνλι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE