Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος!

Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος!

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Απόλλωνα στο γήπεδο “Αμμόχωστος” ήταν ο Ζοάο Πέδρο, παρά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ πρώτα ταλαιπώρησε τον μικρό Θωμά Νικολάου, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, και μετά τον Μπρένο και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου.

Από τα πόδια του 34χρονου μπακ προήλθαν σχεδόν όλες οι καλές φάσεις των “κυανολεύκων” και αποδεικνύει ότι αποτελεί μία από τις πιο πολύτιμες μονάδες στη φαρέτρα του Πετράκη.

Α.Χ.

The post Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE