Απασφάλισε ο Δρ. Διέτης για τη.. σωματική άσκηση στο Τρόοδος - 'Βαρέθηκα να αυτοπυροβολούμαστε...' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απασφάλισε ο Δρ. Διέτης για τη.. σωματική άσκηση στο Τρόοδος - 'Βαρέθηκα να αυτοπυροβολούμαστε...' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δρ. Διέτης καυστικός και ευθύς ως συνήθως δεν παρέλειψε να καυστηριάσει τα όσα -ομολογουμένως τραγελαφικά- συνέβησαν το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε στο Τρόοδος.

Ο Δρ. Διέτης εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του λέγοντας πως οι συγκεκριμένες εικόνες (βλέπε φώτο πιο κάτω) αποτελούν από μόνες τους μια πιθανή εστία υπερμετάδοσης αφού πάρα πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου συνέρρευσε στα βουνά του Τροόδους με το φωτογραφικό υλικό να αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως γι'αυτό το χάλι ευθύνεται η πολιτεία, που φυσικά έπρεπε να προβλέψει πως 'επιτρέποντας' στο κοινό να εκδρομεύσει στα χιόνια -έστω και υπό τον μανδύα της σωματικής άσκησης- θα υπήρξε μεγάλη μερίδα κόσμου το Σαββατοκύριακο.

Καταληκτικά και σαν χαρακτηριστικότερη ατάκα έγραψε 'Έχω κουραστεί να βλέπω να αυτοπυροβολούμαστε'. 

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE