«Επηρεάστηκε από την ανακοίνωση του Απόλλωνα ο Βασίλης Δημητρίου»

«Επηρεάστηκε από την ανακοίνωση του Απόλλωνα ο Βασίλης Δημητρίου»

Μιλώντας σήμερα (25/01) στον ΣΠΟΡ FM ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – στο VAR, αλλά και στον διαιτητή του χθεσινού αγώνα με τον Απόλλωνα, Βασίλη Δημητρίου, τονίζοντας πως επηρεάστηκε από την ανακοίνωση των “κυανολεύκων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Απόλλων: «Προβληματισμός και έντονες ανησυχίες με τους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών»

Επίσημη ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Έντονη ανησυχία για Βασίλη Δημητρίου μετά την ανακοίνωση Απόλλων – Τεράστια πίεση στον ρεφ»

Συγκεκριμένα είπε:

«Το VAR πρέπει να στηριχθεί έναντι οποιουδήποτε κόστους. Πρέπει όμως και οι διαιτητές να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και μελετημένοι. Καταλαβαίνουμε ότι επήλθε η κόπωση και σε αυτούς. Το VAR είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή τη μεταβατική περίοδο θα γίνουν και λάθη».

Για τον Βασίλη Δημητρίου: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε τρία χρόνια να διαιτητεύσει παιχνίδι του Απόλλωνα, Ορίστηκε στο παιχνίδι το δικό μας και ήρθε μία ανακοίνωση πριν το ματς, η οποία έβαλε επιπρόσθετη πίεση στον διαιτητή, κάτι το οποίο ήταν εμφανές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος επηρεάστηκε. Τα πράγματα είναι ακόμα οριακά και δεν έχουμε μπει ακόμη στα κρίσιμα παιχνίδια και υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης της Κυπριακής διαιτησίας».

The post «Επηρεάστηκε από την ανακοίνωση του Απόλλωνα ο Βασίλης Δημητρίου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE