MasterChef 5: Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου βρέθηκε στο πλατό και δέχθηκε πρόταση από τον Κοντιζά

MasterChef 5: Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου βρέθηκε στο πλατό και δέχθηκε πρόταση από τον Κοντιζά

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές του MasterChef κατά το δεύτερο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του reality μαγειρικής του Star Channel που στην Κύπρο προβάλλεται από το ΟΜΕGA.

Συγκεκριμένα, οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς έβλεπαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο… διπλό.

Τον έβλεπαν και δίπλα τους αλλά και ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Τι είχε συμβεί;

Ένας νέος παίκτης βρέθηκε στο πλατό για να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες και να τις παρουσιάσει στους τρεις κριτές του MasterChef αλλά αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του ήταν πως ήταν «φτυστός» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς του πρότεινε με χιούμορ ορισμένες φορές την εβδομάδα να «ντουμπλάρει» τον γνωστό σεφ εάν κατορθώσει, τελικά, να περάσει στην επόμενη φάση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE