Μεγάλη αποκάλυψη: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε τον Λίντελοφ αντί του Φαν Ντάικ»

Μεγάλη αποκάλυψη: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε τον Λίντελοφ αντί του Φαν Ντάικ»

 

Την ευκαιρία που είχε και σπατάλησε για να αποκτήσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης του Ολλανδού αμυντικού στη Σαουθάμπτον, Τσάρλι Όστιν. Όπως είπε ο 31χρονος επιθετικός, οι «κόκκινοι διάβολοι» έψαχναν για έναν αμυντικό το 2017 και τελικά αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Βίκτορ Λίντελοφ από την Μπενφίκα έναντι 45 εκατ. ευρώ.

«Θυμάμαι προς το τέλος της καριέρας του στη Σαουθάμπτον καθόμασταν μαζί στον πάγκο σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι και τον ρώτησα αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κινηθεί για την απόκτησή του. Και μου απάντησε πως το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ ήταν ανάμεσα σε αυτόν και τον Λίντελοφ και τελικά πήραν τον Σουηδό. H πρώτη μου αντίδραση ήταν να τον ρωτήσω αν αστειεύεται και μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει κανείς και ούτε αυτός δεν μπορούσε να το πιστέψει» ανέφερε ο Όστιν στο «talkSPORT Breakfast show».

Πηγή: Sdna.gr

The post Μεγάλη αποκάλυψη: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε τον Λίντελοφ αντί του Φαν Ντάικ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.