Κινείται για Ντι Μαρία!

Κινείται για Ντι Μαρία!

Σύμφωνα με την “Equipe”, η Τότεναμ κινείται για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ύστερα από μία εξαετία στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται και οι Παριζιάνοι δεν δείχνουν διάθεση να το ανανεώσουν, τουλάχιστον με τα ίδια οικονομικά δεδομένα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την “Equipe”, η γαλλική ομάδα θα προχωρούσε σε κατάθεση πρότασης μόνο με “ψαλίδισμα” των ετήσιων αποδοχών του 32χρονου μεσοεπιθετικού, κάτι που δεν βλέπει με θετικό μάτι ο ίδιος. Την ίδια στιγμή, το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει πως δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει η Τότεναμ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντι Μαρία, καθώς αναζητά έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, από την στιγμή, μάλιστα, που το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στους “Spurs” φαντάζει δυσοίωνο. Την εφετινή σεζόν, ο Ντι Μαρία έχει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερα γκολ και 10 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Παρί μετράει 86 γκολ και 102 ασίστ σε 243 αναμετρήσεις.

Πηγή: Sport24.gr

The post Κινείται για Ντι Μαρία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE