ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο και όμως... Κυπριακόν!

Η χιουμοριστική σελίδα «I LOVE CYPRUS PE» μας χάρισε ένα ακόμη επικό στιγμιότυπο. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που επισυνάπτεται, φίλος της σελίδας απαθανάτισε με το κινητό του ΑΛΛΟ ένα σουρεαλιστικό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά από δρόμο της Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος σε εν κινήσει ημιφορτηγό, ξαπλώνει αμέριμνος και ανέμελος στην καρότσα συγκεντρώνοντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω του. Ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο κομμάτι από κωμική ταινία, παρά καθημερινό στιγμιότυπο.

Ο λόγος παραμένει άγνωστος με τα σχόλια και τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή. Άλλοι εξήρουν την... εφευρετικότητα του, άλλοι θεωρούν πως αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ ίσως ο ίδιος να ήθελε απλά να χαλαρώσει.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.