Στο νοσοκομείο ο Χάρης Σώζος μετά από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του

Στο νοσοκομείο ο Χάρης Σώζος μετά από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του

O Χάρης Σώζος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Σισμανόγλειο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Όπως ανέφερε ο ant1news.gr, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς είχε ατύχημα από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Παγκράτι με τη μηχανή του. Έχει σπάει επτά πλευρά και υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο από το οποίο αναρρώνει σήμερα.

Ο ηθοποιός κινούνταν με τη μηχανή του όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε με πορτοκαλί φανάρι και έπεσε πάνω του πετώντας τον στον αέρα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό και δεν υπήρχαν γιατροί διαθέσιμοι τον πήγαν στο «Σισμανόγλειο». Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE