Ρωσία και ΗΠΑ για την παράταση της συνθήκης New START

Ρωσία και ΗΠΑ για την παράταση της συνθήκης New START

Η Μόσχα και η Ουάσιγκτον θα ανταλλάξουν σημειώσεις εντός των προσεχών ωρών για την παράταση της συνθήκης New START, δήλωσαν διπλωματικές πηγές στο πρακτορείο TASS.


Νωρίτερα η εφημερίδα Kommersant δημοσίευσε πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Ρωσία και οι ΗΠΑ εντός των προσεχών ωρών θα ανταλλάξουν σημειώσεις για την παράταση της συνθήκης για πέντε χρόνια.

"Επιβεβαιώνουμε την πληροφορία αυτή" δήλωσαν οι διπλωματικές πηγές στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο. Η συνθήκη New START (Strategic Arms Reduction Treaty), η οποία είχε υπογραφεί το 2010 και αναμένεται να εκπνεύσει στις 5 Φεβρουαρίου, περιορίζει των αριθμό των πυρηνικών κεφαλών, σε πυραύλους και στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη που διαθέτουν η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE