ΕΛΛΑΔΑ: Αγωνία για την 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ – Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα

ΕΛΛΑΔΑ: Αγωνία για την 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ – Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα κορίτσι 9 ετών, στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη.

Το παιδί νοσηλεύεται με αλλεργικό σοκ, αφότου κατανάλωσε ένα γλυκό με ξηρούς καρπούς στο σχολείο. Μάλιστα, πριν από τη μεταφορά της στο Ιπποκράτειο, η 9χρονη υπέστη 4 φορές καρδιακή ανακοπή.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, η 9χρονη πάσχει από αλλεργικό άσθμα, κάτι που γνώριζε και η ίδια και οι γονείς της. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε εάν έχει καταναλώσει ξανά το συγκεκριμένο γλυκό, το παιδί απάντησε καταφατικά και συμπλήρωσε πως δεν την είχε πειράξει. Η 9χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο από το Νοσοκομείο Βόλου, αφού πρώτα υπέστη 4 φορές καρδιακή ανακοπή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE