ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ολική καταστροφή απο φωτιά σε αυτοκίνητο 40 χιλιάδων ευρώ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ολική καταστροφή απο φωτιά σε αυτοκίνητο 40 χιλιάδων ευρώ

Στο Παραλίμνι αυτοκίνητο αξίας 40 περίπου χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα ιδιοκτησίας άντρα 44 ετών, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από υπόστεγο στην οικία του ιδιοκτήτη στο Παραλίμνι.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, από την οποία το όχημα αξίας περίπου 40 χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν επίσης ζημίες στην οικία του ιδιοκτήτη, ενώ από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται πως πρόκειται για εμπρησμό.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας και οι εξετάσεις συνεχίζονται με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE