ΤΣΙΑΚΚΗΣ: Να έχουμε πιο αυστηρό έλεγχο - Ο κόσμος δεν συμμορφώνεται και κάνουμε πισωγυρίσματα

ΤΣΙΑΚΚΗΣ: Να έχουμε πιο αυστηρό έλεγχο - Ο κόσμος δεν συμμορφώνεται και κάνουμε πισωγυρίσματα

Εντονή ήταν η έκκληση προς το κράτος και τους πολίτες να συμμορφώνονται στους κανόνες ώστε να μπορεί η οικονομία να επανεκκινήσει και να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής , μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το να ανοίξουν οι επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, μετά απο μια εβδομάδα ( σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπ.Υγείας), δεν αρκεί απο μόνο του.

Σχολιάσε πως ακόμα και αν ανοίξει το λιανικό εμπόριο, θα πρέπει να γίνεται συχνός έλεγχος rapid test των εργαζομένων αλλά και να υπάρχει έλεγχος στις εισόδους των επιχειρήσεων για τον αριθμό πελατών που εισέρχεται.

Η αυστηρότητα οφείλει να υπάρχει όπως δήλωσε ο κ.Τσιακκής και οφείλει ο κόσμος να συμμορφωθεί και να κατανοήσει ότι για να μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές οι επιχειρήσεις και η οικονομική δραστηριότητα, θα πρέπει να τηρούν όλους τους κανόνες καθαριότητας και πρόληψης αλλιώς πάλι θα υπάρχει πισωγύρισμα, κάτι το οποίο θα διαλύσει τις επιχειρήσεις.

Ο πολίτης θα πρέπει να εκπαιδευτεί να ζει με τον ιό και να περιορίζει την μετάδοση του, ακολουθώντας με αυστηρότητα τα μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE