ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν του επέστρεψε τα δανεικά ,τον μαχαίρωσε και του άρπαξε το αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν του επέστρεψε τα δανεικά ,τον μαχαίρωσε και του άρπαξε το αυτοκίνητο

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης 28/1 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 29χρονου που συνελήφθη χθες σε σχέση με υπόθεση επίθεσης εναντίον 52χρονου και κλοπής του οχήματος του.

 
Ο 52χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 29χρονο, όταν ο πρώτος του ζήτησε χρήματα τα οποία του είχε δανείσει. Με τη βοήθεια άλλου προσώπου, που αναζητείται, ο 29χρονος κτύπησε με τα χέρια και τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον 52χρονο, πριν εγκαταλείψει τη σκηνή με το όχημα του θύματος.
 
Μετά από πληροφορία, ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο όχημα.
 
Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου που διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE