Στη Λίστα Γιωρκάτζη ο Σιζόπουλος;-Τι είπε από το βήμα της Βουλής

Στη Λίστα Γιωρκάτζη ο Σιζόπουλος;-Τι είπε από το βήμα της Βουλής

Από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ άφησε να εννοηθεί ότι το όνομα του ίσως βρίσκεται στη λίστα Γιωρκάτζη.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Μαρίνος Σιζόπουλος στις 31/12/2018 υπήρχε ένα υπόλοιπό της τάξης των 2.000 ευρώ στην χρεωστική του κάρτα και ξεκάθαρα δεν πρόκειται για μη εξυπηρετούμενο δάνειο.

Τόνισε παράλληλα πως έπρεπε να γίνει επικαιροποίηση της λίστας, ώστε να δούμε αν έγινε διαγραφή στη λίστα και να υπάρξει διαφάνεια ενώ πρότεινε να δοθεί το «πράσινο φως» στην Γενική Εισαγγελέα ώστε να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες.

«Ουτε χαριστικό, ούτε προνομιακό δάνειο πήραμε» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Τέλος αναφέρθηκε σε πληροφορία που έχει (και πρέπει να διασταυρωθεί) ότι πολιτικά εκτεθειμένο πρόσωπο πέτυχε διαγραφή δανείου (65%) με εγγυητή άλλο πολιτικά εκτεθειμένο πρόσωπο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE