ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΤΗΣΕ τη Φενέρ ο ΑΠΟΕΛ Esports και προκρίθηκε στον ΤΕΛΙΚΟ του Τσάμπιονς Λιγκ!

ΠΑΤΗΣΕ τη Φενέρ ο ΑΠΟΕΛ Esports και προκρίθηκε στον ΤΕΛΙΚΟ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

«Με ένα όνειρο τρελό ΑΠΟΕΛΑΡΑ μου το ευρωπαϊκό…

Νέα ολόχρυση σελίδα έγραψε ο APOEL FC Esports εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του, την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του VPL Champions League.

Σε αγώνα που ολοκληρώθηκε χθες, οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 2-0 της Τουρκικής Fenerbahçe και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήραν παλικαρίσια την πρόκριση για το μεγάλο ραντεβού στον κόσμο του Virtualproleague.

Η ομάδα μας μπήκε με τεράστια προσήλωση από το πρώτο λεπτό, του πρώτου αγώνα και οι παίκτες μας δεν «σταμάτησαν ούτε λεπτό» να παλεύουν για κάθε μπάλα απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες και παρασημοφορημένες ομάδες στην Ευρώπη.

Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε 0-0 όπου οι Τούρκοι είχαν το πάνω χέρι αλλα χώρις ουσία ενώ στο δεύτερο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ έκανε το παιχνίδι του, επιβλήθηκε των Τούρκων και στο τέλος καθάρισε με μια δίκαιη επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε ο Βασίλης Τσαντίλης στο 57’ έπειτα απο γυριστό στην κίνηση από τον Μάριο Αργυρίδη. Ο Δημήτρης Βλάχος μετα απο εξαιρετικό passing game απο την ομάδα μας, με τελική πάσα του Βασίλη Τσαντίλη διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με πλασέ στο 81’.

Η ομάδα μας βρίσκεται πανάξια στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσει για πρώτη φορά ευρωπαϊκό τρόπαιο στον χώρο των Esports.

Αντίπαλος μας στο μεγάλο ραντεβού θα είναι η πορτογαλική CDRS Santanense Esports και ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες».

The post ΠΑΤΗΣΕ τη Φενέρ ο ΑΠΟΕΛ Esports και προκρίθηκε στον ΤΕΛΙΚΟ του Τσάμπιονς Λιγκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top