«Άναψαν τα λαμπάκια» τους με Μπίτνερ- Σήμερα η απόφαση

«Άναψαν τα λαμπάκια» τους με Μπίτνερ- Σήμερα η απόφαση

Δεν διέψευσαν από τον Απόλλωνα, τις πληροφορίες ότι ο Ολλανδός Μπίτνερ ήρθε στην Κύπρο υπέρβαρος και ανέτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Χειρίζονται με διακριτικότητα το όλο ζήτημα, σήμερα θα λάβουν την οριστική απόφαση, αν θα κρατήσουν τον παίχτη ή θα τον ενημερώσουν ότι θα «πιάσει» το πρώτο αεροπλάνο να επιστρέψει στη χώρα του.

Μια πληροφορία λέει, ότι ίσως πουν στον παίχτη να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για διάστημα 2-3 εβδομάδων, για να «κάψει» τα παραπανίσια κιλά, ούτως ώστε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τα πλέι οφ.

Προς το παρών, το σενάριο κερδίζει έδαφος, είναι να μην τον κρατήσουν, αλλά να φέρουν άλλο ποδοσφαιριστή για τα αριστερά.

Όπως γράψαμε και χθες, δεν υπάρχει πιθανότητα να… επαναφέρουν στο ρόστερ τον Nτιέγκο Αγκίρε.

«Ράγισε το γυαλί» με τον παίχτη, ύστερα από την στάση που τήρησε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Όταν τον κάλεσε ο προπονητής να μπει αλλαγή κι αυτός επικαλέστηκε τραυματισμό.

The post «Άναψαν τα λαμπάκια» τους με Μπίτνερ- Σήμερα η απόφαση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE