Σάλος στη Γαλλία: Αστυνομικοί κάνουν πάρτι και χορεύουν Μακαρένα χωρίς μάσκες

Σάλος στη Γαλλία: Αστυνομικοί κάνουν πάρτι και χορεύουν Μακαρένα χωρίς μάσκες

Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες «καίει» αστυνομικούς στη Γαλλία, που δεν τήρησαν τα μέτρα του lockdown, στη χώρα που μετρά 74.601 θανάτους από τον κορονοϊό.

Οι αστυνομικοί κάνουν πάρτι μέσα στο τμήμα της Aubervilliers για να αποχαιρετίσουν συνάδελφο που συνταξιοδοτείται. Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Loopsider (και λέει ότι τραβήχτηκε στις 22 Ιανουαρίου) οι αστυνομικοί χορεύουν Μακαρένα ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να φοράνε μάσκες και να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις. Οι αξιωματικοί αντιμετωπίζουν κυρώσεις σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Στη Γαλλία υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE