Το ότι δείχνει «ΚΛΑΣΑΤΟΣ», ίσως κρατήσει τον Μπίτνερ…

Το ότι δείχνει «ΚΛΑΣΑΤΟΣ», ίσως κρατήσει τον Μπίτνερ…

Προβληματίζονται ακόμα στον Απόλλωνα για το ότι ο Αλεξάντερ Μπίτνερ ήρθε ανέτοιμος στην Κύπρο.

Όμως ακόμα δεν έχουν λάβει οριστική απόφαση, αν θα τον εντάξουν στην ομάδα ή θα πάνε σε άλλη λύση.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να κερδίζει έδαφος, το σενάριο να του δώσουν ειδικό πρόγραμμα να «κάψει» τα παραπανίσια κιλά, ούτως ώστε να είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα, στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Όσοι είδαν τον Ολλανδό αριστερός μπακ, στις προπονήσεις που έκανε με την ομάδα, έχουν εντυπωσιαστεί με το ποσό «κλασάτος» παίχτης για τα κυπριακά δεδομένα!

The post Το ότι δείχνει «ΚΛΑΣΑΤΟΣ», ίσως κρατήσει τον Μπίτνερ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE