ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νατάσα Πηλείδου: «Ουδέποτε είχα και εξακολουθώ να μην έχω μη εξυπηρετούμενα δάνεια»

Νατάσα Πηλείδου: «Ουδέποτε είχα και εξακολουθώ να μην έχω μη εξυπηρετούμενα δάνεια»

Ουδέποτε είχε και εξακολουθεί να μην έχει μη εξυπηρετούμενα δάνεια, διευκρινίζει στο ΚΥΠΕ η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, σε σχέση με την συμπερίληψη του ονόματός της στη λίστα Γιωρκάτζη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η εταιρεία η οποία περιλαμβάνεται στην λίστα άνηκε στον αποβιώσαντα παππού της ο οποίος της είχε μεταβιβάσει αριθμό μετοχών. 

«Ουδέποτε είχα και εξακολουθώ να μην έχω μη εξυπηρετούμενα δάνεια», ανέφερε η κ. Πηλείδου.

Πρόσθεσε ότι «η εταιρεία στην οποία αναφέρεται η λίστα ανήκε στον αποβιώσαντα παππού μου, ο οποίος μου είχε μεταβιβάσει αριθμό μετοχών».

«Ουδέποτε είχα ενεργή εμπλοκή στην εν λόγω επιχείρηση, ούτε γνώριζα οτιδήποτε για τα δάνειά της, ή έχω οποιαδήποτε εμπλοκή ως πρωτοφειλέτης ή εγγυητής των εν λόγω δανείων», ανέφερε καταληκτικά.  

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top