Γκόμεθ: «Δεν είμαστε οι χειρότεροι όποτε χάσουμε, ούτε οι καλύτεροι όποτε κερδίσουμε»

Γκόμεθ: «Δεν είμαστε οι χειρότεροι όποτε χάσουμε, ούτε οι καλύτεροι όποτε κερδίσουμε»

Στην κάμερα της Primetel, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Oμόνοια και Ολυμπιακό, ο Ζόρντι Γκόμεθ.

Οι δηλώσεις του: 

«Πήραμε ένα βαθμό και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν εύκολο, το είδαμε και σήμερα. Δεν είναι όποτε χάνουμε είμαστε οι χειρότεροι και όποτε κερδίσουμε οι καλύτεροι. Πήραμε ένα βαθμό σήμερα και συνεχίζουμε. Πρέπει να καταφέρουμε να δείξουμε άλλο πρόσωπο στη συνέχεια και να παίρνουμε τις νίκες».

The post Γκόμεθ: «Δεν είμαστε οι χειρότεροι όποτε χάσουμε, ούτε οι καλύτεροι όποτε κερδίσουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE