Tζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον νεογεννητο γιο τους

Tζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον νεογεννητο γιο τους

DATA[

Πριν από έναν περίπου μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.Ο Κικίλιας junior, που γεννήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, χαίρει άκρας υγείας, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, αποφάσισε ποιο είναι το όνομα που θα του δώσει.
Πιο συγκεκριμένα, πηγές από το στενό τους περιβάλλον αποκάλυψαν στο περιοδικό ότι ο μικρός θα βαφτιστεί Παναγιώτης – Αντώνιος.«Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο» γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE